Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Непомня марката. Знам че уж трябваше да е най-доброто на пазара защото са били от фирмата за първоначално вграждане в колата. Отстъпката ми беше точно 25%.
    Alfa Romeo 2.4 JTD `2000

Comment

• Първоначално публикувано от Petk0FF Покажи съобщение
      Непомня марката. Знам че уж трябваше да е най-доброто на пазара защото са били от фирмата за първоначално вграждане в колата. Отстъпката ми беше точно 25%.
      TRW - и пак скъпо си ги взел. Горният в момента струва 168лв. без отстъпка
      Last edited by NightRider; d.m.y г., 12:12. Основание: Аман от спам
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Непомня марката. Знам че уж трябваше да е най-доброто на пазара защото са били от фирмата за първоначално вграждане в колата. Отстъпката ми беше точно 25%.
        За първоначално вграждане,тоест оригинални,тоест Ricambi Originale..........65 евро цена на горен носач,140 евро на долен носач......явно в България са по-оригинални
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Да. Точно тези бяха -TRW . И толкова ми ги дадоха ноември месец 2010г. Изкараха около година максимум.
          Alfa Romeo 2.4 JTD `2000

Comment

Да. Точно тези бяха -TRW . И толкова ми ги дадоха ноември месец 2010г. Изкараха около година максимум.
            Точно така трябва да са оригиналните Рикамби Ориджинале-ТРВ.....ама не и на тази цена и не да карат по 8000 км..........

Comment

• ~ 23 000 грубо към днешна дата - засега няма някой от 4-те да се е предал .. вчера бях на проверка
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                ~ 23 000 грубо към днешна дата - засега няма някой от 4-те да се е предал .. вчера бях на проверка
                Напролет и аз евентуално с такива

Comment

Да. Точно тези бяха -TRW . И толкова ми ги дадоха ноември месец 2010г. Изкараха около година максимум.
                  Има и по-скъпи Fiorella...

имайки в предвид, че караме по стълби през повечето време по-добре честа смяна с евтини отколкото честа смяна със скъпи.
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    TRW - и пак скъпо си ги взел. Горният в момента струва 168лв. без отстъпка
                    168 лева пак не е 65 евро а 86,15.....това си е 1/3 повече....ебаси цените.........

Comment

• Добре казвате...но ако ще се сменят вс година, губене на време, пари, реглажи.
                      Под проверени какво имате в предвид, щото на долните шарните без да се откачат, трудно ще се разбере дали са здрави, за тампоните същото.
                      Докато бяха мойте на колата ги проверявах изглеждаха здрави, смъквам носача за ъпгрейт и чудо, тампоните са заминали. За горните същото смея да твърдя, без да се откачи шарнира трудно ще се каже дали е заминал също!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• нема начин просто да не правиш ремонт ходова част в България всяка година .. дет се вика една биелета да смениш, но ще трябва да посетиш сервиз

такива са ни пътищата

имам познати с Фолксвагени, БМВ-та, Аудите и други и всеки мрънка, че нещо му потропва

в Пловдив точно две улици ще ти кажа и минавай по тях в рамките на месец по 1-2 пъти на ден и си за ремонт

неизбежно е .. който не му аресва да се преселва в друга държава
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                          Добре казвате...но ако ще се сменят вс година, губене на време, пари, реглажи.
                          Ми по-добре е всяка година да се менят с евтини,отколкото всяка година със скъпи и уж оригинални.....виж на човека по-горе две торби пари му взели за уж оригинални носачи и 8000 км е изкарал с тях.
                          Аз за въпросните носачите от темата съм писал няколко пъти,че в гръцкият форум има доста добри отзиви за тях,има хора с над 40-50 000 км с такива носачи,ДиСтефано е 23 000 км и не се оплаква човека,та мисълта ми е по-добре с качествени неоригинални отколкото с оригинални ментета.
                          Има и трети вариант,полиуретан,всеки си избира и преценява.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            ...Има и трети вариант,полиуретан,всеки си избира и преценява.
                            Но само ако шарнирите са се опазили в добро състояние и поставиш гресьорки. И то да ги поставиш мъдро, щото това разпробиване си е отслабване на носача.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Под проверени какво имате в предвид, щото на долните шарните без да се откачат, трудно ще се разбере дали са здрави, за тампоните същото.
                              Докато бяха мойте на колата ги проверявах изглеждаха здрави, смъквам носача за ъпгрейт и чудо, тампоните са заминали. За горните същото смея да твърдя, без да се откачи шарнира трудно ще се каже дали е заминал също!
                              Проверяват се намясто без проблем стига да знаеш как
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Какви ли не методи съм гледал...и правил, и съм останал с впечетление, че най-добре се вижда като се разкачат шарнирите.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X